Teveel voelen

Liefste mensen,

Na een tijdje is dit mijn tweede blogbericht.
De laatste tijd ben ik erg op zoek naar mezelf.
Ik voel me ongelukkig. Mijn leven is saai.
Op mijn werk voel me slecht, waar de kwaliteit ervan echt onder lijdt. Het is ook eerder een negatieve vicieuze cirkel…slecht werken…slecht voelen….slecht werkeen.
Vandaag weer heb ik opmerkingen gekregen van mijn oversten..
Er moet snel iets veranderen, als anderen iets aan mij wilden hebben…en ik iets aan mezelf.
Ik geef hen gelijk…alleen…hoe komt het dat ik blijf sukkelen?
Ik heb constant faalangst. Dan nog wel de verlammende vorm. Mijn negatieve gevoelens leiden me, wat slecht is. Ik stel mij een keuze: ‘beter worden in mijn job’…of stoppen.
Alleen…’beter worden in mijn job’ is sneller gezegd dat gedaan.
Ik weet zelfs niet altijd wat er scheelt….en ik kan het vaak ook niet uitleggen….als admistratief bediende werk ik op een hr-bureau. Teveel prikkels, teveel tegelijk, teveel mensen, teveel verantwoordelijkheid…..Die aspecten maken me rusteloos….en ze verlammen met tegelijk.
Mijn chaotische hoofd wordt er nog chaotischer door. Ik krijg zelfs simpele taken niet goed gedaan…Als een kip zonder kop….terwijl ik veel verantwoordelijkheid draag….

Ik weet niet hoelang ik het nog aankan. Mijn leven is niet bepaald een inspiratiebron…Ik wil gelukkig leven…ik wil inspiratie halen uit mijn leven…Ik wil ergens om kunnen geven…

 

Advertenties

Over kipje1993

Beste lezers, Ik besloot om met deze blog te beginnen...uit diepgewortelde angst, frustratie, kwaadheid. Maar ook uit hoop, liefde en menselijkheid. Ik probeer gebeurtenissen positief te zien, al lukt dat niet altijd. Daarnaast heb ik het immense geluk om fantastische lieve mensen rond mij heen te hebben. Als God bestaat, dan heeft Hij me een fantastische beschermengel toegestuurd, denk ik vaak. In mijn leven ben ik al vaak gekweld geweest door depressie, eenzaamheid, een laag zelfbeeld maar vooral angst...faalangst....verlammende faalangst in zowat alle aspecten van mijn leven. Hierdoor lopen veel dingen in mijn leven niet zoals ik altijd hoopte. En natuurlijk, je kan er zelf 'wat aan doen' zeggen velen. Deels hebben die mensen gelijk. Je kan zelf heel veel dingen veranderen in je leven en je leven een positieve wending geven. . Je kan altijd positieve keuzes maken. Maar soms hebben mensen, zoals ik, hulp nodig. Anders lukt het niet. Een directere aanleiding om dit blog te schrijven is de start van mijn nieuwe, en eerste job. Mijn angsten slagen toe als gek. Mijn hersenen blokkeren vaak. Mensen kijken op mijn vingers en fouten worden direct afgestraft. Veel mensen krijgen hier, begrijpelijk, stress van. Maar als je al het grootste deel van je leven leidt aan (vaak) verlammende faalangst, dan weet je ook....het is mentaal overleven. Klinkt allemaal best negatief, dat weet ik. Maar op dit blog zal ik ook plaatsmaken voor positieve en grappige gebeurtenissen. Ik ben iemand die graag lacht en plezier maakt bij mensen die mij veilig doen voelen. Ach, wat zit ik nu te zeveren...? Nu ja, tot hier mijn introductie ;)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s