Teveel voelen

Liefste mensen,

Na een tijdje is dit mijn tweede blogbericht.
De laatste tijd ben ik erg op zoek naar mezelf.
Ik voel me ongelukkig. Mijn leven is saai.
Op mijn werk voel me slecht, waar de kwaliteit ervan echt onder lijdt. Het is ook eerder een negatieve vicieuze cirkel…slecht werken…slecht voelen….slecht werkeen.
Vandaag weer heb ik opmerkingen gekregen van mijn oversten..
Er moet snel iets veranderen, als anderen iets aan mij wilden hebben…en ik iets aan mezelf.
Ik geef hen gelijk…alleen…hoe komt het dat ik blijf sukkelen?
Ik heb constant faalangst. Dan nog wel de verlammende vorm. Mijn negatieve gevoelens leiden me, wat slecht is. Ik stel mij een keuze: ‘beter worden in mijn job’…of stoppen.
Alleen…’beter worden in mijn job’ is sneller gezegd dat gedaan.
Ik weet zelfs niet altijd wat er scheelt….en ik kan het vaak ook niet uitleggen….als admistratief bediende werk ik op een hr-bureau. Teveel prikkels, teveel tegelijk, teveel mensen, teveel verantwoordelijkheid…..Die aspecten maken me rusteloos….en ze verlammen met tegelijk.
Mijn chaotische hoofd wordt er nog chaotischer door. Ik krijg zelfs simpele taken niet goed gedaan…Als een kip zonder kop….terwijl ik veel verantwoordelijkheid draag….

Ik weet niet hoelang ik het nog aankan. Mijn leven is niet bepaald een inspiratiebron…Ik wil gelukkig leven…ik wil inspiratie halen uit mijn leven…Ik wil ergens om kunnen geven…

 

Advertenties

Over kipje1993

Lieve lezers, Ik ben dit blog begonnen als uiting...zomaar eigenlijk. Misschien dat sommige mensen er zich in herkennen... Ik ben geen fan van labels, maar als het toch moet zou je me er verschillende kunnen geven, zoals ADD (Attention Deficit Disorder, zonder hyperactiviteit) en hooggevoeligheid...Ja, die passen het meest bij me. Veel kenmerken van Hooggevoeligheid en ADD lopen wat doorheen. Maar kortom: Ik wil alles zo goed mogelijk doen voor mijn medemens, maar door mijn chaotische innerlijke wereld vergeet ik vaak dingen te doen, zowel minder belangrijke als belangrijke. Ik kan fel geraakt worden door mooie muziek, een mooie film, een mooi verhaal. Maar ook door commentaar van mensen. Positieve commentaren voelen fantastisch. Ietwat kritische commentaren neem ik te vaak persoonlijk op, terwijl ze vaak niet zo bedoeld zijn. Ik wordt snel beïnvloed door sferen (op de werkvloer en daarbuiten). Een sfeer kan me 'maken of kraken'. Voilà, dit is ook de reden waarom ik de blog schrijf. Om de mooie en minder mooie kenmerken te beschrijven ;) Tot hier mijn introductie. ;)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s