Vergeten!

Help…
De chaos in mijn hoofd heeft gisteren weer een hoogtepunt bereikt….

Het einde van de shift vind ik meestal stresserend. Dan moet er nog gekuist worden, en de papieren moeten nog ingevuld worden. Moeilijk is het allemaal niet.
‘Gewoon’ een kwestie van goed plannen en organiseren. Iets waar ik altijd ongelooflijk slecht in ben geweest.

Deze keer was ik niks vergeten invullen van mijn eigen shift (ik werk in een ploegendienst, in de chocoladefabriek), wat voor mij al een hele prestatie is.
Ik was weliswaar extra stickers vergeten te zoeken voor mijn staaltjes.
Dat had ik uiteindelijk ook in orde gekregen. Oef…gelukkig.
Toen kwam de collega uit de volgende ploeg.
Ze zei dat ik haar de papieren moest helpen invullen, wat ik met plezier deed….
Alle belangrijke gegevens waren ingevuld denk ik….
Help! Er waren geen projectkaarten over voor haar. Ik zei haar dat ik het ging vragen aan de operator van hun shift. De aardige man ging er meteen werk van maken want het was belangrijk.

………

15 minuten later zat ik in de auto.
Shit….had ik haar nog dingen moeten uitleggen? Wanneer en hoe staaltjes nemen. Gelukkig had ik bij het bureautje post-its voor mezelf gehangen, om niets te vergeten….Zo’n ramp was het dus hopelijk niet.
En had ik teken naar haar gedaan dat de projectkaarten in orde kwamen….? Hopelijk….toch?
Shit..! Wat een collegialiteit, zou zij (mijn collega) misschien gedacht hebben.
Ik weet vaak niet bewust hoe het komt dat ik zo’n ‘stoten’ uithaal.
Ik wil het vaak net heel goed doen voor mijn collega’s. Ik probeer altijd te helpen waar ik kan. En net op dat moment was ik er niet (‘bewust’).
Bij mijn collega’s van mijn shift sta ik bekend om hulpvaardig en vriendelijk. Waarom dan toch altijd die fiasco’s bij de shiftwissel…?

Advertenties

Over kipje1993

Lieve lezers, Ik ben dit blog begonnen als uiting...zomaar eigenlijk. Misschien dat sommige mensen er zich in herkennen... Ik ben geen fan van labels, maar als het toch moet zou je me er verschillende kunnen geven, zoals ADD (Attention Deficit Disorder, zonder hyperactiviteit) en hooggevoeligheid...Ja, die passen het meest bij me. Veel kenmerken van Hooggevoeligheid en ADD lopen wat doorheen. Maar kortom: Ik wil alles zo goed mogelijk doen voor mijn medemens, maar door mijn chaotische innerlijke wereld vergeet ik vaak dingen te doen, zowel minder belangrijke als belangrijke. Ik kan fel geraakt worden door mooie muziek, een mooie film, een mooi verhaal. Maar ook door commentaar van mensen. Positieve commentaren voelen fantastisch. Ietwat kritische commentaren neem ik te vaak persoonlijk op, terwijl ze vaak niet zo bedoeld zijn. Ik wordt snel beïnvloed door sferen (op de werkvloer en daarbuiten). Een sfeer kan me 'maken of kraken'. Voilà, dit is ook de reden waarom ik de blog schrijf. Om de mooie en minder mooie kenmerken te beschrijven ;) Tot hier mijn introductie. ;)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s